Отново брутално задръстване има на магистрала Тракия, видя Plovdiv24.bg във Фейсбук.

...
Отново брутално задръстване има на магистрала Тракия, видя Plovdiv24.bg във Фейсбук.
Коментари Харесай

АПИ с добра новина за бруталното задръстване на магистрала Тракия

Отново брутално запушване има на автомагистрала " Тракия ", видя  Plovdiv24.bg във Facebook. Шофьор е разгласил клипче, на което се вижда километрична опашка от тежкотоварни и леки коли, а повода е ремонтни действия.

Тапата е на излизане от София към Пловдив. По информация на АПИ през днешния ден би трябвало да е последният ден, в който движението в сектора от 3-ти до 5-ти км в посока Бургас на Автомагистрала " Тракия “ се реализира единствено в дейната лента. За осъществяването на ремонтни действия е стеснен трафикът във вътрешната дейна и изпреварващата ленти.

Ето какво осведомят още от уеб страницата на институцията:

Агенция " Пътна инфраструктура “ се извинява на водачите за породеното стеснение, само че ремонтно-възстановителните работи са наложителни, с цел да се обезпечи безвредното пътешестване.  

Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание, като прецизно следват поставената пътна сигнализация и въведеното ограничаване на скоростта – до 70 км/ч в сектора.        

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР